Acties

Hieronder een greep uit de vele acties die voor en door Stichting SpierKracht zijn georganiseerd.

Statiegeldaktie bij Plus supermarkt in Bilthoven 2015

Bij de Plus supermarkt in Bilthoven is een statiegeldaktie genaamd Statesgeld. Dit bericht heeft Kaya geschreven en hangt in de supermarkt. 

Wacht !!!!

Voordat u op die groene knop drukt van statiegeld terugkrijgen Vraag ik u om eerst even mijn tekst te lezen

Ik ben Kaya leijenhorst
Ik ben 13 jaar oud
En ik heb een uiterst zeldzame spierziekte genaamd LimbGirdle type 2D deze ziekte zorgt ervoor dat ik heel snel moe word nu denkt u misschien 'oh arme jongen,' maar ik kan genezen worden. Voor mei 2015 mag ik meedoen aan een trial om mijn spierziekte  stop te zetten,
Ik moet dan naar naar Ohio in Amerika en daar is een fantastische professor, hij is mijn absolute held! Ik moet dan 3-5 maanden in Amerika verblijven en dat kost een fortuin dus helpt u mee?
Heel erg bedankt


Kaya Leijenhorst Benefietdiner 17 november 2011

Ook in 2011 heeft u weer de kans om een avondje lekker uit te eten te gaan en SpierKracht te steunen. Restaurant Gonzalez in Zeist opent op 17 november zijn deuren. Vanaf 18:00 uur is iedereen welkom. Kaarten kosten 25 euro p.p. Voor dit bedrag is er een soep vooraf, onbeperkt BBQ en dessert. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Komt u gezellig een vorkje meeprikken? Maak dan het totaalbedrag over op bankreknummer: 13.66.60.770 ovv Diner, uw naam en emailadres. U krijgt dan een bevestiging via de email.

Alle opbrengsten van dit diner zullen besteed worden aan de reis van Kaya naar Amerika in 2013. Meer informatie volgt via deze site.Avondvierdaagse

In 2008 hebben 3 scholen uit Bilthoven sponsors gezocht voor de gelopen kilometers in de avondvierdaagse.
SpierKracht was de 2e avond aanwezig en deelde onderweg wat lekkers uit aan de kinderen die sponsors gevonden hadden. Ook waren er verschillende prijzen voor de scholen en kinderen die het meeste sponsorgeld hadden binnengewandeld. De aftrap werd verricht door de Burgemeester en Wethouder.

In 2006 heeft basisschool de Zwaluw uit Leiden de avondvierdaagse gekoppeld aan SpierKracht. Veel kinderen hebben sponsors gezocht. Voor de 3 kinderen met de meeste sponsors waren er leuke prijzen van verschillende bedrijven die prijzen beschikbaar hadden gesteld.